Wednesday, April 29, 2009

Selamat datang ahli KRMJ paling muda..


Umurnya baru 1 hari. Dia dilahirkan semalam, jam 9.15 pagi di Hospital Almana setelah mommynya sakit agak lama juga. Tapi, dia dah sign borang untuk jadi ahli KRMJ tau..

Presenting... ooopsss!! biarlah Mommy and Daddy yang bagi tahu nama dia kepada umum.





Welcome to the blogging world Jumanisaa blog ya puteri comel. Semalam, kami pergi menjenguk ahli baru KRMJ ini di hospital. Amboi... dah besar bukak mata. Memang sah dia tak sabar nak keluar nak mintak Mommy and Daddy dokong dia ;).

Bila didokong, dia tidur. Bila diletak, dia jaga. Haaaa.. apa maknanya tu? Mungkinkah dia lebih suka didokong kalau nak tidur? Maka, bersedialah Mommy Daddy ya. Tahniah untuk As dan Roy diatas kelahiran cahayamata sulung ni. Semoga sicomel akan membesar sebagai anak solehah. Ameen....

Lepas ni, siapa pula ya. Ada dah tu yang ambik number. Siapa pulak nak berjangkit ni? Sila angkat tangan.. ;).


*Neeza jatuh tangan dua-dua ni.. huhuuu...




4 comments:

madina said...

Masya-Allah comelnya. Tahniah as dan roy. “Burika laka fil Mauhub. Wa syakarta al Wahib. Wa ruziqta birrahu. Wa balagha asyuddahu”
Maksudnya: Moga Allah memberkati si bayi, kamu mensyukuri Pemberinya dan bayi tersebut berbakti kepadamu.
(Hadis Kelahiran).

Mrs Rafiuddin said...

Tq kak madina..
Tq gak to k.neeza yg buat entry nih :)

Anak Pendang Sekeluarga said...

salm...tahniah....berat lagi amanah nanti....

Neeza Shahril said...

No problem As.. small matter je.. :)